Vinduer og døre.

A. Jørgensen Tømrermester ApS har stor erfaring med udskiftning af vinduer og døre.

Udskiftning af vinduer og døre – alu-partier og glasfacader

  1. Jørgensen Tømrermester ApS har stor erfaring med udskiftning af vinduer og døre. Vi har især specialiseret os i at arbejde med større glaspartier og glasfacader i alu-rammer eller træ/alu. Vi er ikke bundet op på bestemte mærker eller leverandører, men lytter altid til vores kunders ønsker og behov. Vi påtager os gerne at bestille de rette vinduer hjem.

Store vinduespartier giver en fantastisk lysindfald til den private bolig eller virksomheden – og giver bygningen et smukt og let udtryk set udefra. Alu-partier er samtidig lette at vedligeholde og rengøre. Med en kombination af træ og aluminium – træ på indersiden og aluminium udvendigt – får man det bedste fra to geniale materialer: Et varmt og eksklusivt udtryk inde – og nem vedligeholdelse og holdbarhed ude.

Vi har primært skiftet vinduer og monteret glasfacader og alu-partier for erhvervskunder, men du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os med dit projekt. Uanset om du er privat boligejer, som skal have en ny terrassedør – eller en boligforening, facade- eller altanfirma, som skal have skiftet vinduer i en hel karré med lejligheder.

Udover det rent håndværksmæssige har vi erfaring med projektledelse, så processen kommer til at glide gnidningsfrit og effektivt. Det handler om at overholde tidsplaner, deadlines og de økonomiske rammer for dit projekt, så du kan sove trygt om natten i vished om, at alt forløber planmæssigt. 

Bliv ringet op
pilen

Vi står klar til din opgave

Har du brug for en dygtig og effektiv tømrermester, som kan sit kram? Så er A. Jørgensen Tømrermester ApS det rette valg,

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Eller ring til os nu

Har du brug for en dygtig og effektiv tømrermester, som kan sit kram? Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

N

Kvalitets tømrerarbejde

Vi går højt op i kvalitetsarbejde og kvalitetsprodukter. Vi udfører kun opgaver, hvor vi kan stå 110% inde for et godt resultat.

Tillid er vigtig

Når det kommer til tømreropgaver, er det vigtigt at kunden føler sig tryg og føler tillid til os som tømrerfirma

Tilfredse kunder

Vi får stor ros af vores kunder for det arbejde, vi leverer – og vi har endnu ikke haft en eneste utilfreds kunde.

Ring 30 11 63 17