Tømrer

Har du brug for en dygtig og effektiv tømrermester, som kan sit kram? Så er A. Jørgensen Tømrermester ApS det rette valg

Tømrerarbejde – alt i tømrer- og snedkeropgaver

Skal du have sat dit nye køkken op, udskiftet husets tag eller have bygget en tilbygning? A. Jørgensen Tømrermester ApS tager sig dygtigt og effektivt af din opgave, uanset om den er stor eller lille. Det gælder alt fra den totale boligrenovering til mindre reparationer og projekter.

Vi mestrer både de store udendørs projekter, som kræver overblik, håndelag og beregninger og de æstetiske indendørs projekter, som kræver sans for detaljer og finish.  

Vi påtager os gerne hoved- og fagentrepriser i forbindelse med nybyggeri, renovering, ombygning. Det kan være med reference til en privat bygherre eller til en hovedentreprenør, såsom et facadefirma, altanfirma, eller entreprenørfirma. Vi leverer et godt stykke arbejde, og vi er nemme at snakke og samarbejde med.

Vi har stor erfaring med udskiftning af vinduer og døre – og særligt når det drejer sig om store alu-partier eller træ/alu. Det kan du læse mere om her

Skal du have lagt nyt tag på huset? Vi fjerner det gamle tag og lægger det nye tegltag eller eternittag. Læs mere her

Bliv ringet op
pilen

Vi står klar til din opgave

Har du brug for en dygtig og effektiv tømrermester, som kan sit kram? Så er A. Jørgensen Tømrermester ApS det rette valg,

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Eller ring til os nu

Har du brug for en dygtig og effektiv tømrermester, som kan sit kram? Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

N

Kvalitets tømrerarbejde

Vi går højt op i kvalitetsarbejde og kvalitetsprodukter. Vi udfører kun opgaver, hvor vi kan stå 110% inde for et godt resultat.

Tillid er vigtig

Når det kommer til tømreropgaver, er det vigtigt at kunden føler sig tryg og føler tillid til os som tømrerfirma

Tilfredse kunder

Vi får stor ros af vores kunder for det arbejde, vi leverer – og vi har endnu ikke haft en eneste utilfreds kunde.

Ring 30 11 63 17