Tag

Når dit nye tag skal lægges, går det hurtigt og effektivt med A Jørgensen Tømrermester ApS

Tagarbejde – tegltag og eternittag

Når dit nye tag skal lægges, går det hurtigt og effektivt med en erfaren håndværker på opgaven. A. Jørgensen Tømrermester ApS har erfaringen og er din garanti for, at taget bliver både flot og stabilt – uanset om du har valgt et eternittag/bølgetag eller et tegltag.

Vi sørger for at undertaget og tagkonstruktionerne er solide, inden vi lægger tegltaget eller bølgetaget. Vi hjælper også gerne med at fjerne og bortskaffe det gamle tag, hvis det ønskes. Undervejs i projektet dækker vi naturligvis forsvarligt af, så det ikke regner ind i forbindelse med tagskiftet. Vi forstår vores kunders bekymring, når huset kommer til at stå uden tag i en periode. Derfor tager vi altid hensyn og sørger for, at projektet forløber hurtigt og smidigt. Det giver vores kunder tryghed. 

Vi kommer også gerne ud til mindre tagreparationer, hvis der f.eks. er en eller flere tagplader eller tagsten, der er revnet eller blæst af i forbindelse med storm. Vedligeholdelse af taget og reparation af tagskader er essentielt for at bevare et sundt hus og undgå unødige fugt- og vandskader.

Bliv ringet op
pilen

Vi står klar til din opgave

Har du brug for en dygtig og effektiv tømrermester, som kan sit kram? Så er A. Jørgensen Tømrermester ApS det rette valg,

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Eller ring til os nu

Har du brug for en dygtig og effektiv tømrermester, som kan sit kram? Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

N

Kvalitets tømrerarbejde

Vi går højt op i kvalitetsarbejde og kvalitetsprodukter. Vi udfører kun opgaver, hvor vi kan stå 110% inde for et godt resultat.

Tillid er vigtig

Når det kommer til tømreropgaver, er det vigtigt at kunden føler sig tryg og føler tillid til os som tømrerfirma

Tilfredse kunder

Vi får stor ros af vores kunder for det arbejde, vi leverer – og vi har endnu ikke haft en eneste utilfreds kunde.

Ring 30 11 63 17