Renovering.

A. Jørgensen Tømrermester ApS står gerne for renovering af dine erhvervslokaler, så de lever 100 % op til dit formål.

Renovering af erhverv og private boliger

    A Jørgensen Tømrermester ApS står gerne for renovering af dine erhvervslokaler, så de lever 100 % op til dit formål. Måske har du erhvervet et butikslokale, som skal indrettes til et nyt formål – eller din restaurant skal friskes op med nye gulve, lofter eller anderledes ruminddeling. Det kan også være kontorlokaler, hvor du har brug for at rive vægge ned eller sætte nye op, udskifte vinduerne med større glaspartier eller noget helt fjerde.

Din virksomheds renommé skabes af dig og dine medarbejdere. Men det har også meget at sige, at de ydre rammer er i orden og præsentable. De er med til at skabe en god og imødekommende atmosfære for dine medarbejdere, kunder, gæster, klienter og samarbejdspartnere. A. Jørgensen Tømrermester ApS bidrager til en effektiv renovering, så de nye omgivelser hurtigt kan tages i brug og skabe glæde.

Vi har hidtil gjort os mest i renovering for erhvervskunder, men derfor er du som privatkunde naturligvis også velkommen med din renoveringsopgave. Det kan være alt fra fuld istandsættelse af en førstesal, til at vi gør klar til et ekstra børneværelse eller åbner et rum op til kip. Du har drømmene, og vi hjælper dig med at forvandle dem til virkelighed.

Bliv ringet op
pilen

Vi står klar til din opgave

Har du brug for en dygtig og effektiv tømrermester, som kan sit kram? Så er A. Jørgensen Tømrermester ApS det rette valg,

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Eller ring til os nu

Har du brug for en dygtig og effektiv tømrermester, som kan sit kram? Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

N

Kvalitets tømrerarbejde

Vi går højt op i kvalitetsarbejde og kvalitetsprodukter. Vi udfører kun opgaver, hvor vi kan stå 110% inde for et godt resultat.

Tillid er vigtig

Når det kommer til tømreropgaver, er det vigtigt at kunden føler sig tryg og føler tillid til os som tømrerfirma

Tilfredse kunder

Vi får stor ros af vores kunder for det arbejde, vi leverer – og vi har endnu ikke haft en eneste utilfreds kunde.

Ring 30 11 63 17