Om os

Har du brug for en dygtig og effektiv tømrermester, som kan sit kram?

A Jørgensen Tømrermester ApS

 

Har du brug for en dygtig og effektiv tømrermester, som kan sit kram? Så er A. Jørgensen Tømrermester ApS det rette valg, og du er havnet på den rigtige side.

Vi har hjemme i Hillerød, og leverer alt inden for tømrer- og snedkerarbejde til private kunder såvel som erhvervskunder i hovedstadsområdet og omegn. Vi kører gerne i hele Nordsjælland, samt syd- og vestpå så langt som til Køge og Roskilde.

Som du kan læse her på siden, specialiserer vi os særligt inden for udskiftning af vinduer og døre, montage af facader og alu-partier, samt tagarbejde. Vi påtager os dog også alle andre tømrer- og snedkeropgaver – fra opsætning af dit nye køkken til renovering af dine virksomhedslokaler. Det skal derfor ikke afholde dig fra at kontakte os med lige præcis din opgave.

Tilfredse kunder

Vi får stor ros af vores kunder for det arbejde, vi leverer – og vi har endnu ikke haft en eneste utilfreds kunde. Det betyder rigtig meget for os. Vores kunders tilfredshed og anerkendelse er virksomhedens vigtigste brændstof.

Kompetent projektledelse

  1. Jørgensen er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har dels arbejdet som tømrer i en årrække og dels som bygge- og projektleder. Du får derfor ikke kun en tømrermester med hænderne skruet rigtigt på, men også en ingeniør med viden, kompetencer og erfaring inden for større byggerier og projektledelse.
  2. Jørgensen Tømrermester ApS har en fast samarbejdspartner, som også er selvstændig tømrer. Det gør, at vi til sammen kan mande op og løfte større opgaver og entrepriser i fællesskab.
Bliv ringet op
pilen

Vi står klar til din opgave

Har du brug for en dygtig og effektiv tømrermester, som kan sit kram? Så er A. Jørgensen Tømrermester ApS det rette valg,

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Eller ring til os nu

Har du brug for en dygtig og effektiv tømrermester, som kan sit kram? Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

N

Kvalitets tømrerarbejde

Vi går højt op i kvalitetsarbejde og kvalitetsprodukter. Vi udfører kun opgaver, hvor vi kan stå 110% inde for et godt resultat.

Tillid er vigtig

Når det kommer til tømreropgaver, er det vigtigt at kunden føler sig tryg og føler tillid til os som tømrerfirma

Tilfredse kunder

Vi får stor ros af vores kunder for det arbejde, vi leverer – og vi har endnu ikke haft en eneste utilfreds kunde.

Ring 30 11 63 17