Montage – facader og alu-partier.

Facaden på din bolig eller virksomhed er altafgørende for førstehåndsindtrykket.

Montage – facader og alu-partier

Facaden på din bolig eller virksomhed er altafgørende for førstehåndsindtrykket. Det kan udgøre hele forskellen, når du har din bolig til salg og vil tiltrække købere – eller når du med den helt rette facade ønsker at tiltrække et bestemt kundesegment til din butik eller restaurant.

Der er mange muligheder for at friske facaden op og give bygningen et helt nyt æstetisk udtryk. Måske vælger du en facade af glas, med store vinduespartier i alu-rammer? Måske ønsker du et nordisk look i form af fuld træbeklædning? Uanset hvad du vælger, sørger vi for effektiv og kompetent montering af din nye facade efter alle regler og forskrifter.

Jørgensen Tømrermester ApS har erfaring med både små og store facadeprojekter. Du er altid velkommen til at henvende dig med din opgave, eller hvis du ønsker rådgivning om fordele og ulemper ved de forskellige muligheder. Så tager vi en snak om dine ønsker og behov, og vi kommer med et tilbud på opgaven.

Her opsætter vi facader på det nye Ballerup psykiatriske afsnit

Bliv ringet op
pilen

Vi står klar til din opgave

Har du brug for en dygtig og effektiv tømrermester, som kan sit kram? Så er A. Jørgensen Tømrermester ApS det rette valg,

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Eller ring til os nu

Har du brug for en dygtig og effektiv tømrermester, som kan sit kram? Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

N

Kvalitets tømrerarbejde

Vi går højt op i kvalitetsarbejde og kvalitetsprodukter. Vi udfører kun opgaver, hvor vi kan stå 110% inde for et godt resultat.

Tillid er vigtig

Når det kommer til tømreropgaver, er det vigtigt at kunden føler sig tryg og føler tillid til os som tømrerfirma

Tilfredse kunder

Vi får stor ros af vores kunder for det arbejde, vi leverer – og vi har endnu ikke haft en eneste utilfreds kunde.

Ring 30 11 63 17